evenementen & retraites

Laten we samen iets moois creëren.

samen sterker

Wat ik voor jou project, evenement of retraite kan betekenen…

Met veel plezier en hart zet ik mijn talenten en kwaliteiten in om samen met jou mooie evenementen, retraites of workshops te organiseren, coördineren en realiseren. Samen met jou kijk ik naar wat de wensen en behoeften zijn voor jou evenement, retraite of (reeks) workshops en speel hierop in. Ik kan je helpen richting te geven, en mijn creatieve visie op je project los laten. Eenmaal in de flow ontstaan er de mooiste uitvoerbare ideeën.

Bel of mail me, ik ben er voor jou!

NEPAL Compassion in Action – Gayatri Fund

Musical Journey with Manose

Manose Newa, world known Bamboo flute player, again will give a Musical Journey Concert in Amsterdam. This year we found a very beautiful and special location for this evening. All proceeds of this concert will go directly to the Gayatri Fund – Supporting projects in Nepal.

Like previous years he will perform especially for the NEPAL Compassion in Action – Gayatri Fund. During this concert, he will take you on an inner journey with his heavenly music. From sound to silence, from movement to stillness.

Location: Delight Yoga, Prinseneiland 20 G Amsterdam.

serving purpose

Mijn Kracht

Daadkracht

Deze komt vanuit de intentie “striving for excellence”. Mijn gedrevenheid draagt ertoe bij dat ik er voor de volle 100% voor ga, wat resulteert in actie; compassion in action!☺

Verbinden

Zonder kwetsbaarheid kunnen mensen niet met elkaar verbonden zijn. Verbinding is de deugd van kwetsbare nabijheid. Een gezonde balans van dichtbij elkaar en dichtbij jezelf blijven.

[

Harmonie in de Chaos

Chaos is my creativity zeg ik vaak! Ik houd goed overzicht in drukke situaties, en handel daarin naar wat nodig is met de juiste prioriteiten.

momenteel

Mijn co-creatie projecten

Zest for Life

Voor Zest for Life organiseer, coordineer, host en faciliteer ik Detox-yogaretreats.

HeartFire

Voor HeartFire coördineer ik grootschalige muziekevenementen voor het hart.

Benefiet Gayatri fund

Sinds enkele jaren ben ik betrokken bij de organisatie van een jaarlijks benefietconcert voor Nepal.

Tai Loi, Sound & Silence

Als onderdeel van Tai Loi, Sound & Silence organiseer en faciliteer ik klankconcerten en workshops.

Day Retreats

Jaarlijks organiseer ik samen met Regina Martin een Day Retreat in het teken van Klank, Meditatie en Sjamanisme. Ik sta open om meer projecten zoals deze te organiseren!

Mantra Movie

Met veel plezier en toewijding ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie van de screenings van deze prachtige film in NL.

uitnodiging

Let’s meet & co-create!

Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en avontuur. Heb je een vraag of zie je een mogelijkheid tot co-creatie en wil je gebruikmaken van mijn skills? Neem dan contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht en/of aanvraag!
info@ilanitdewilde.nl