events & retreats

Laten we samen iets moois creëren.

samen sterker

Wat ik voor jou project, evenement of retraite kan betekenen…

Met veel plezier en hart zet ik mijn talenten en kwaliteiten in om samen met jou mooie evenementen, retraites of workshops te organiseren, coördineren en realiseren. Samen met jou kijk ik naar wat de wensen en behoeften zijn voor jou evenement, retraite of (reeks) workshops en speel hierop in. Ik kan je helpen richting te geven, en mijn creatieve visie op je project los laten. Eenmaal in de flow ontstaan er de mooiste uitvoerbare ideeën.

Bel of mail me, heel welkom!

serving purpose

Mijn Kracht

Daadkracht

Deze komt vanuit de intentie “striving for excellence”. Mijn gedrevenheid draagt ertoe bij dat ik er voor de volle 100% voor ga, wat resulteert in actie; compassion in action!☺

Verbinden

Zonder kwetsbaarheid kunnen mensen niet met elkaar verbonden zijn. Verbinding is de deugd van kwetsbare nabijheid. Een gezonde balans van dichtbij elkaar en dichtbij jezelf blijven.
[

Harmonie in de Chaos

Chaos is my creativity zeg ik vaak! Ik houd goed overzicht in drukke situaties, en handel daarin naar wat nodig is met de juiste prioriteiten.

momenteel

Mijn co-creatie projecten

Benefiet Gayatri fund

Sinds 2015 ben ik betrokken geweest bij de organisatie Gayatri Fund en organiseerde ik jaarlijks het benefietconcert voor Nepal.

De Meditatietuin

Bij de Meditatietuin ben ik nauw betrokken geweest bij de oprichting. Tevens geef ik hier yogales voor kinderen en individuele klankschaal sessies. Eens in de maand faciliteer ik samen met co-founder Gijs Niranjan een soundjourney.

Adem en Extase

Samen met Nistal ten Veen van 
adem en extase
 faciliteer ik workshops die een combinatie van ademwerk, klank, stilte en lichaamswerk zijn.

Retreats

In de nabije toekomst zal ik retreats geven op het prachtige Portugese landgoed Monte Maravilhas

 

Gevenomie

Bij project “De Gevonomie” ben ik verantwoordelijk voor de PR en Social Media Care.

 

Mantra Movie

Met veel plezier en toewijding ben ik verantwoordelijk voor de organisatie en coordinatie van de screenings van deze prachtige film in NL.

 

 

uitnodiging

 Let’s meet & co-create!

 Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en avontuur. Heb je een vraag of zie je een mogelijkheid tot co-creatie en wil je gebruikmaken van mijn skills? Neem dan contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht en/of aanvraag!