klank(concerten)&
Workshops

Geen klank zonder stilte. Ervaar de harmonie in jezelf.

helende kracht

Heling in de stilte door klank.

Tijdens mijn heling van Chronische Lyme kwam ik contact met klank. Het verbaasde mij wat een enorme uitwerking een klankconcert op mijn lichaam had. Ik voelde mij iedere keer na een klankconcert als herboren. Naast mijn reguliere behandeling voor Lyme heb ik een half jaar lang wekelijks een 1 op 1 klankbad mogen ontvangen. Dit heeft enorm bijgedragen aan mijn herstel. Doordat ik zo werd geraakt door de klanken, en mijn hele systeem er zo positief op reageerde, heb ik bij een natuurgeneeskundige een levend bloedanalyse laten doen; vóórafgaand en na een klankbad kun je op de foto’s het verschil van mijn bloedcellen zien. Geraakt door het klankvirus heb ik een klankopleiding gedaan en ben ik dankbaar dat ik ook meteen klankconcerten bij Tai Loi mocht gaan geven. Wil je ook een keer de kracht van een klankbad ervaren, alleen of in een groep? Ervaar zelf de kracht van klank!

concerten & workshops

Kom luisteren. Voelen. Ervaren.

Klankconcerten

Tijdens het klankconcert nemen wij je mee op innerlijke reis. De sound healing werkt helend en zuiverend en is een waanzinnige ervaring. Wij spelen op een prachtige collectie kristallen en metalen klankschalen, gongs, handpan en andere helende instrumenten. Met Tai Loi Sound & Silence verzorg ik klankconcerten ofwel sound healings. In de studio in Abcoude en op andere locaties in binnen- en buitenland.
Klik op meer info voor een overzicht van de geplande klankconcerten.

Privé sessies

Tijdens een privé klanksessie kun je in alle rust en ruimte voor jezelf ervaren wat de helende werking van een klankbad is. Van tevoren zullen we het hebben over jouw wensen en behoeften. Stuur me een berichtje voor meer informatie of om een afspraak te maken. Sessies vinden plaats bij mij thuis in Amstelveen of in overleg op een andere locatie.

Klankschaal opleiding

Jaarlijks in het voor-en najaar geven Maarten en ik bij Tai Loi de klank en gong workshop. Een tweedaagse Basistraining Klankschalen en Gongs met veel theorie en praktijk.

Je leert te werken met klankschalen en gongs. Hoe kan je deze bijzondere instrumenten inzetten en wat doen de klanken met iemand? Dankzij de kleine groep krijg je veel aandacht en kan je veel oefenen onder onze begeleiding.

vraag & uitnodiging

Contact

Heb je een vraag over een klankconcert, wil je meer informatie, een privésessie boeken of zie je een mogelijkheid tot co-creatie? Neem dan contact met me op. Ik kijk uit naar je bericht!
info@ilanitdewilde.nl