Over Mij

ik houd van het leven en het leven houdt van mij.

Een paar woorden over mij…

Ik ben opgegroeid met ouders die “sannyasin” werden, (toegewijde aan de Indiase meester Osho) en heb daardoor mijn jeugd in een commune gewoond. Ik ben daar heel dankbaar voor. Waar ik dan dankbaar voor ben? Dat ik zoveel verschillende mensen heb mogen ontmoeten, zoveel heb gezien en beleefd, waardoor ik flexibel en tolerant in het leven sta. Ik voel dat ik leef en met beide benen in de wereld sta, in plaats van leef en van de wereld ben. 

Natuurlijk heb ik dit lang niet altijd zo gevoeld, maar na lange zoektochten en vele ervaringen voel ik mij in verbinding met mijzelf en de mensen om mij heen. Mijn ervaringen helpen mij om mensen te begrijpen en ze te zien met compassie.

Ik leef steeds meer vanuit mijn hart, en iedere dag heb ik weer die keuze… Hoe mooi is dat?!

Mijn drive is m’n passie en compassie voor het leven en daartoe mijn talenten te delen! Met jou…? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

In liefde,

Ilanit de Wilde
wat ik ontdekte over

Mijzelf en mijn talenten.

Ik houd enorm van reizen en avontuur en aan de andere kant houd ik van rust en regelmaat. In mijn beleving versterkt dit elkaar en dit uit zich in wat ik doe. Ik ben freelance event coördinator; mijn Yang kant, en daarnaast begeleid ik yoga, meditatie en klanksessies; mijn Yin kant. 

Deze combinatie kan ik nu goed combineren. Ik werd op jonge leeftijd moeder. Mijn kinderen zijn inmiddels groot, twee van mijn dochters wonen (nog) thuis.

Mensen ECHT zien en horen, en doen verbinden met zichzelf, door de ruimte te geven voor ontspanning om gewoon te zijn.

Ik heb al veel van zowel de buiten- als m’n binnenwereld mogen ontdekken en ervaren. Ik heb veel van de wereld gezien en op vele plekken in de wereld gewoond, waardoor ik met een open houding naar mensen kijk. Ik kan goed invoelen op wat een situatie nodig heeft en daar de juiste “ bedding” voor creëren. Mijn kracht is jou te zien, met liefde en zonder oordeel.

vraag & uitnodiging

Contact

Heb je een vraag of zie je een mogelijkheid tot co-creatie? Of wil je gewoon iets met me delen? Neem dan contact met me op.
Ik kijk uit naar je bericht!