yoga & meditatie

Door verstilling & beweging thuiskomen in jezelf.

 yoga

Verbinding tussen Hart & Geest

Mijn yogalesssen zijn geïnspireerd op Hatha, Kundalini en Dru Yoga. Ik  werk met een thema, “een deugd”, die als een rode draad door mijn les loopt. De houdingen pas ik daarop aan zodat het elkaar dieper versterkt.

Momenteel geef ik privé yogales en ben ik beschikbaar als inval docent. Daarnaast zal ik lesgeven tijdens een Detox-Yogaretreat van Zest for Life in Turkije: 1-8 oktober. Meer info hieronder.

actieve osho meditatie

Leef wat er geleefd wil worden. Vier het leven.

Osho actieve meditaties zijn door de Indiase meester Osho ontwikkeld om ons in staat te stellen ons bewust te uiten en onderdrukte gevoelens en emoties te ervaren. Om op deze manier onszelf te ontdekken en inzicht te krijgen in onze gewoonten en patronen.

Veel meditatietechnieken vereisen stilzitten. Maar door opgehoopte spanning in ons lichaam en geest is dat voor veel van ons moeilijk.  Door de actieve meditaties raak je eerst los van spanningen in je lijf. Waardoor je steeds makkelijker daadwerkelijk aanwezig kunt zijn in het moment.

De actieve Osho Meditaties die ik geef zijn divers. Wel bestaan ze allemaal uit verschillende fases, waarbij vastzittende energie wordt losgemaakt, en waarna meditatie je kan overkomen.

 mijn lessen

Waar & Wanneer ik les geef

Actieve Osho Meditatie

Momenteel geef ik de Actieve Osho Meditaties les bij Delight Yoga in Amsterdam.

Data & tijden 2019:
30 augustus, 4 oktober, 29 november.
20:00 – 21:30
Nieuwe Achtergracht 11, in Amsterdam.

Yogales

Wekelijks geef ik les bij The Yoga Academy  in Amstelveen. Mijn vaste lesdag is woensdag van 20:15-21:30. Teamuitjes, yoga workshops of groepswerk zijn ook mogelijk. Stuur me een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Privéles

Privélessen zijn op aanvraag en kunnen bij mij thuis in Amstelveen of op locatie plaatsvinden. In overleg kan de yoga les ook in combinatie met een klanksessie worden gedaan. Graag stem ik met jou af op jouw wensen en behoeften.

Yogaretreat Turkije

Voor Rust & Balans

Temidden van de natuur ligt aan de Dalyan rivier, het kleinschalige hotel van Zest for Life. Hier verzorg ik twee keer per jaar de yoga- en meditatie-lessen naast het detox-programma. Ook geef ik een aantal klankconcerten en maken we laagdrempelig kennis met het laten horen en klinken van je stem door het zingen van Mantra’s.

let’s connect!

Contact

Heb je een vraag over een geplande yoga- of meditatieles? Of wil je één of meerdere privélessen bij mij inplannen? Stuur een bericht en dan neem ik zsm contact met je op. Ook ben ik beschikbaar als inval-yogadocent. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
info@ilanitdewilde.nl