yoga & meditatie

Door verstilling & beweging thuiskomen in jezelf.

  yoga

Verbinding tussen Hart & Geest

Mijn yogalesssen zijn geïnspireerd op Hatha, Kundalini en Dru Yoga. Ik  werk met een thema, “een deugd”, die als een rode draad door mijn les loopt. De houdingen pas ik daarop aan zodat het elkaar dieper versterkt.

Momenteel geef ik privé yogales (ook online) en ben ik beschikbaar als inval docent.

actieve osho meditatie

Leef wat er geleefd wil worden. Vier het leven.

Osho actieve meditaties zijn door de Indiase meester Osho ontwikkeld om ons in staat te stellen ons bewust te uiten en onderdrukte gevoelens en emoties te ervaren. Om op deze manier onszelf te ontdekken en inzicht te krijgen in onze gewoonten en patronen.

Veel meditatietechnieken vereisen stilzitten. Maar door opgehoopte spanning in ons lichaam en geest is dat voor veel van ons moeilijk.  Door de actieve meditaties raak je eerst los van spanningen in je lijf. Waardoor je steeds makkelijker daadwerkelijk aanwezig kunt zijn in het moment.

De actieve Osho Meditaties die ik geef zijn divers. Wel bestaan ze allemaal uit verschillende fases, waarbij vastzittende energie wordt losgemaakt, en waarna meditatie je kan overkomen.

 mijn lessen

Waar & Wanneer ik les geef

Actieve Osho Meditatie

Ik geef Actieve Osho Meditaties op verschillende plekken. Houdt de agenda in de gaten om te zien waar en wanneer.

 

Deugdenyoga voor kinderen

 Scholen zijn weer begonnen! Yoga to calm down;) Hieronder vindt je meer uitleg over yoga voor kinderen. Klik op de agenda om te zien waar en wanneer ik lesgeef. 

Privéles

Privélessen zijn op aanvraag en kunnen bij mij thuis in Amstelveen of op locatie plaatsvinden. In overleg kan de yoga les ook in combinatie met een klanksessie worden gedaan. Graag stem ik met jou af op jouw wensen en behoeften.

 Kinderyoga

Tijdens een Kinderyoga les staat er een deugd centraal, deugden zijn innerlijke kwaliteiten die we allemaal in ons hebben, maar waar we niet altijd ons van bewust zijn. Enkele deugden: moed, zelfvertrouwen, eerlijkheid, vreugde. Tijdens de les gaan de kinderen op avontuur met spel, dans, zang en ontspanning. Door dit te combineren met yoga-oefeningen wordt op de belevingswereld van de kinderen ingespeeld. Met thema’s over (onder meer) de natuur, de dierenwereld, jaargetijden en feesten, ontdekken ze niet alleen het leven, maar onderzoeken zij ook met veel plezier allerlei lichaamshoudingen. 
Stuur mij een mail voor een proefles.

let’s connect!

Contact

Heb je een vraag over een geplande yoga- klank of meditatieles? Of wil je één of meerdere privélessen bij mij inplannen? Stuur een bericht en dan neem ik zsm contact met je op. Ook ben ik beschikbaar als inval-yogadocent. Teamuitjes, kinder- of volwassenyoga workshops of groepswerk zijn ook mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden en stuur me een berichtje.