yoga & meditatie

Door verstilling & beweging thuiskomen in jezelf.

 yoga

Verbinding tussen Hart & Geest

Mijn yogalesssen zijn geïnspireerd op Hatha, Kundalini en Dru Yoga. Ik  werk met een thema, “een deugd”, die als een rode draad door mijn les loopt. De houdingen pas ik daarop aan zodat het elkaar dieper versterkt.

Momenteel geef ik privé yogales en ben ik beschikbaar als inval docent. Daarnaast zal ik lesgeven tijdens een Detox-Yogaretreat van Zest for Life in Turkije: 1-8 oktober. Meer info hieronder.

actieve osho meditatie

Leef wat er geleefd wil worden. Vier het leven.

Osho actieve meditaties zijn door de Indiase meester Osho ontwikkeld om ons in staat te stellen ons bewust te uiten en onderdrukte gevoelens en emoties te ervaren. Om op deze manier onszelf te ontdekken en inzicht te krijgen in onze gewoonten en patronen.

Veel meditatietechnieken vereisen stilzitten. Maar door opgehoopte spanning in ons lichaam en geest is dat voor veel van ons moeilijk.  Door de actieve meditaties raak je eerst los van spanningen in je lijf. Waardoor je steeds makkelijker daadwerkelijk aanwezig kunt zijn in het moment.

De actieve Osho Meditaties die ik geef zijn divers. Wel bestaan ze allemaal uit verschillende fases, waarbij vastzittende energie wordt losgemaakt, en waarna meditatie je kan overkomen.

 mijn lessen

Waar & Wanneer ik les geef

Actieve Osho Meditatie

 Ik geef Actieve Osho Meditaties bij Delight Yoga. Nieuwe Achtergracht 11, Amsterdam.

Data 2020:
31 januari, 27 maart, 29 mei,
16 oktober, 27 november. 

20:00 – 21:30

Ook geef ik Actieve Osho meditaties op het Yoga festival Terschelling

Yogales

Wekelijks geef ik les bij The Yoga Academy  in Amstelveen. Mijn vaste lesdag is dinsdag van 16:00-17:15. Teamuitjes, yoga workshops of groepswerk zijn ook mogelijk. Stuur me een bericht om de mogelijkheden te bespreken.

Privéles

Privélessen zijn op aanvraag en kunnen bij mij thuis in Amstelveen of op locatie plaatsvinden. In overleg kan de yoga les ook in combinatie met een klanksessie worden gedaan. Graag stem ik met jou af op jouw wensen en behoeften.

let’s connect!

Contact

Heb je een vraag over een geplande yoga- of meditatieles? Of wil je één of meerdere privélessen bij mij inplannen? Stuur een bericht en dan neem ik zsm contact met je op. Ook ben ik beschikbaar als inval-yogadocent. Informeer gerust naar de mogelijkheden.
info@ilanitdewilde.nl